Over de Steentijd

Natuursteenbedrijf De Steentijd is een ambachtelijk familiebedrijf dat gespecialiseerd is in het bewerken van natuursteen. Wij vervaardigen gedenktekens en bouwwerken en voeren restauratie werkzaamheden uit. Het vak van steenhouwer wordt al vier generaties lang van vader op zoon overgedragen en is de spil van ons bedrijf.

De liefde voor het vak is er met de paplepel ingegoten, waardoor wij extra gespitst zijn op het leveren van goede kwaliteit.

Dit doen we onder andere doorde verschillende natuursteensoorten rechtstreeks van de steengroeve in te kopen. Hierdoor zijn we verzekerd van uitstekende steen kwaliteit. De steen wordt ruw geïmporteerd en door ons in onze werkplaats bewerkt.

De inzet van onze vakkundige steenhouwers in combinatie met de meest moderne apparatuur verzekerd ons ervan vakwerk te kunnen leveren. Wij kunnen alle soorten natuursteen bewerken en beschikken over de mogelijkheid uw precieze wensen te vervullen. Uw ideeën met betrekking tot ontwerp en vormgeving worden door ons uitgevoerd.

Om een beter beeld te krijgen van onze diensten kunt u op deze website voorbeelden vinden van reeds gerealiseerde projecten. Graag nodigen we u ook uit een keer langs te komen bij één van onze showrooms!

Hiernaast vind u een kleine impressie van ons bedrijf. Voor vragen kunt u telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer 070 323 82 92 of via onze contact formulier.